Ας αγωνιστούμε για μια πόλη βιώσιμη όπου οι πολίτες της επιθυμούν να ζουν, να εργάζονται και να προοδεύουν. Μία πόλη με οικονομική ανάπτυξη, κοινωνική συνοχή αλλά και περιβαλλοντικές ανησυχίες.

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2008

Εξαιρετική Πρωτοβουλία


Συγχαρητήρια στον κ. Διάφα Δημήτριο για το λογότυπο που δημιούργησε στα πλαίσια του διαγωνισμού του Παλαιοντολογικού και Ιστορικού Μουσείου Πτολεμαΐδας. Επίσης, συγχαρητήρια στο ΔΣ του Μουσείου που προέβη σε μία τέτοια ενέργεια πρωτοφανή για την πόλη μας, αναδεικνύοντας τόσο την διαδικασία της συμμετοχής, όσο και την ανάγκη για δημιουργία ελκυστικών λογοτύπων σε φορείς του Δήμου. Πρέπει οπωσδήποτε να συνεχιστεί και σε άλλες επιχειρήσεις, φορείς και εγκαταστάσεις του ευρύτερου Δήμου Πτολεμαΐδας.

Ιδιαίτερα καλαίσθητη δημιουργία η οποία θα πρέπει από εδώ και στο εξής να κοσμεί τόσο το ίδιο το μουσείο, με την δημιουργία της απαραίτητης πινακίδας, αλλά θα πρότεινα εάν δεν έχει ήδη ληφθεί σχετική απόφαση, την δημιουργία και σχετικής ιστοσελίδας, ώστε να είναι εφικτή η ενημέρωση των πολιτών για το μουσείο, αλλά να απεικονίζεται και η "εταιρική" του ταυτότητα μέσα από το νέο του λογότυπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: