Ας αγωνιστούμε για μια πόλη βιώσιμη όπου οι πολίτες της επιθυμούν να ζουν, να εργάζονται και να προοδεύουν. Μία πόλη με οικονομική ανάπτυξη, κοινωνική συνοχή αλλά και περιβαλλοντικές ανησυχίες.

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΙΣΧΟΣ με την Προκήρυξη 1/69Μ/2008 του ΚΕΠΕ Ν. Κοζάνης


Στις 23 Μαΐου 2008 εκδόθηκε μέσω του ΦΕΚ 243/23-05-2008 η προκήρυξη του ΚΕΠΕ Νομού Κοζάνης. Η αμιγής νομαρχιακή επιχείρηση «Κέντρο Περιβάλλοντος Ν.Α. Κοζάνης» μέσω της συγκεκριμένης προκήρυξης ενδιαφέρονταν να καλύψει 5 μόλις θέσεις. Η 20ήμερη προθεσμία υποβολής των αιτήσεων καθορίστηκε για τις αρχές Ιουλίου. Ωστόσο, 14 μήνες μετά δεν έχουν αναρτηθεί ούτε καν τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης. Το ΚΕΠΕ και η πρόεδρος του καθώς επίσης και ο Νομάρχης, παρανομούν και κοροϊδεύουν τους συμμετέχοντες ασύστολα.
Σύμφωνα με τον Νόμο 3260/04 «Οι φορείς που υπάγονται στον έλεγχο του Α.Σ.Ε.Π. και οι οποίοι διεξάγουν οι ίδιοι, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, τις διαδικασίες πρόσληψης τακτικού προσωπικού τους και προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου ή ορισμένου χρόνου, υποχρεούνται να καταρτίζουν, να αναρτούν και να αποστέλλουν στο Α.Σ.Ε.Π. τους πίνακες κατάταξης των υποψηφίων το αργότερο μέσα σε σαράντα πέντε (45) ημέρες για το τακτικό προσωπικό και είκοσι (20) ημέρες για το προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.»
Παρά λοιπόν τις επιταγές του νόμου, από την πλευρά του Νομάρχη, ο οποίος άλλωστε είναι και ο πολιτικός προϊστάμενος του ΚΕΠΕ, υπάρχει παντελής άγνοια για το θέμα παραπέμποντας διαρκώς στην κ. Αποστολίδου (η οποία διαρκώς απουσιάζει). Εν ολίγοις, ο ένας πετάει το μπαλάκι στον άλλο, δίχως να δίνουν ξεκάθαρες απαντήσεις για το τι ακριβώς συμβαίνει και γιατί δεν αναρτώνται τα αποτελέσματα. Σύμφωνα με μέλος της επιτροπής αξιολόγησης των αιτήσεων οι πίνακες κατάταξης των υποψηφίων είχαν καταρτισθεί από το προηγούμενο έτος, ωστόσο η ανάρτηση τους δεν πραγματοποιήθηκε από το ΚΕΠΕ.
Αναρωτιέμαι λοιπόν, για πιο λόγο συνέβη αυτό? Δεν θα έπρεπε να τα ανακοινώσουν άμεσα σύμφωνα και με τον παραπάνω νόμο. Σταματήστε επιτέλους την κοροϊδία και αναρτήστε άμεσα τα αποτελέσματα. Είστε κύριοι της Νομαρχίας και του ΚΕΠΕ υπόλογοι για αυτή την αναίτια και απαράδεκτη καθυστέρηση και οφείλετε ορισμένες εξηγήσεις.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ!ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ,ΤΗΝ ΠΡΟΚ. ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΩ ΚΑΝ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.....ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙΡΟ!! ΥΠΟΜΟΝΗ....ΓΑΙΔΟΥΡΙΝΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

Μετά από 1,5 χρόνο άρχισα να πιστεύω πλέον ότι μάλλον τα αποτελέσματα δεν πρόκειται να τα δούμε και ότι πιθανών κάποιοι να δουλεύουνε στις θέσεις αυτές!!!
Τη λέξη ντροπή δεν νομίζω να την γνωρίζουνε οι υπεύθυνοι που μας δουλεύουνε τόσο καιρό!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τον ανθρωπολόγο δρα Άρη Πουλιανό, ανασκαφέα τού ελέφαντα Περδίκκα Πτολεμαΐδας, που έχτισε και συντηρεί ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ το ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟ από το 1979 κτίριο, όπου προστατεύεται εκεί που βρέθηκε το 3.000.000 ετών εύρημα, ...κατήγγειλε για την επισκευή της στέγης ενόψει χειμώνα ο ...Δήμος Πτολεμαΐδας, αντί να συγχαρεί τον κορυφαίο επιστήμονα για την ανιδιοτελή προβολή της ιστορίας της περιοχής, που ΔΕΝ φροντίζει ο δήμαρχος...
Η δίκη γίνεται την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου στην Πτολεμαΐδα.
Άραγε έχουν το θάρρος οι επιτήδειοι να εξηγήσουν δημόσια τα πραγματικά κίνητρά τους;;;